Skolen / Det står vi for... / Lejrskole

Lejrskole

Arrild Privatskole er hvert år på lejrskole, hvor hele skolen tager samlet afsted.

Lejrskole giver fælles oplevelser, der er grundlæggende for et godt fællesskab.

På lejrskole oplever vi hinanden i nye og anderledes roller og situationer - det styrker fællesskabet.

På lejrskole er både elever og voksne sammen hele døgnet, både i det praktiske samt i leg og læring.

At kende hinanden godt skaber tryghed og hermed opnås gensidig respekt og tillid til hinanden.

På lejrskole stimuleres elevernes nysgerrighed. Her udøver vi kreativ og tværfaglig læring på en mere praktisk måde end det er muligt i hverdagen på skolen.

På Arrild Privatskole ønsker vi at give eleverne oplevelser, der står i forhold til skolens værdier.