Støtteforening / Nyheder

Fyrværkeri salg
Støtteforeningen har igen i år fået mulighed for, at tjene penge på salg af fyrværkeri ved
krudt24 i Agerskov.
Så køb årets nytårs krudt ved krudt24 i Agerskov
den 26. og 27. december 2015 kl. 10 - 18.
Husk blot at nævne, at du gerne vil støtte Arrild Privatskole når du betaler. Herefter vil Støtteforeningen får en % del af salget.
Ønsker man at se hele varesortimentet, så tjek på www.krudt24.dk.

Tid for dåsesortering

Søndag den 25. oktober 2015 kl. 8.00 på Vinkelvej 9, Arrild.
Støtteforeningen har brug for nogle flittige hjælpere til at sortere dåser, og dermed til at skaffe penge til byens skole/Børnehus, denne dag.
Vi forventer at være færdig til middag. Det er også ok, hvis man kun har mulighed for at hjælpe noget af tiden.
Vi starter med kaffe/boller og der vil også være vand/øl/kaffe pause undervejs.
Alle er meget velkomne både børn, forældre, byens borger og alle andre med interesse for skolen/Børnehuset.
Tilmelding til Annette Boll Schmidt på 40374745.

Støtteforeningen for Arrild Privatskole

------------------------------------------------------------------

Støtteforeningen for Arrild Privatskole
holder
JULEBANKO
Søndag den 8. november 2015 kl. 13.00
i gymnastiksalen på Arrild Privatskole.
( dørene åbnes kl. 12.15 )

Kom og få en hyggelig eftermiddag og vind
masser af flotte gevinster.
Hovedgevinsten er et fladskærms TV
sponsoreret af Skærbæk Radio og TV.

I pausen kan der købes kaffe m/hjemmbag.

Alle er velkomne.

Arrangør: Støtteforeningen for Arrild Privatskole

----------------------------------------------------------------------

Byfest 2014

Støtteforeningen havde for første gang i år fået lov til at have en pølsevogn til byfesten.

Den bemandende vi selv i hele byfesten og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak til de mange frivillige hjælper, som har hjulpet i denne uge.

Vi forventer at gentage succesen næste år igen, og håber selvfølgelig på at kunne få frivillige hjælper igen til denne tid. Er det måske noget for DIG, så sæt kryds i kalenderen i uge 28 næste år.

Jubilæum på Arrild Privatskole og Børnehuset

Første skoledag var også dagen, hvor der blev holdt 10 års jubilæum for skolen og Børnehuset.

I denne anledning medbragte vi en gave, til alle skolens og Børnehusets elever, børn og personale.

De fik overrakt et gavekort, som gav dem alle mulighed for at komme en tur i biografen.

God tur til dem alle!!!

Lektiebøger

Der er igen i år udleveret lektiebøger til alle elever på Arrild Privatskole.