Første skoledag

Velkommen til Arrild Privatskole & Børnehuset.

Her på hjemmesiden er der mulighed for at opleve skolen og børnehaven i ord og billeder. Du kan således søge information om livet på skolen og i Børnhuset, målsætning, ansatte og meget mere.

I Børnehuset er der pasning til de yngste - småbørnsgruppen - for de 0-3 årige. I Børnehave delen har vi plads til børn mellem 3 og 6 år.             Skolen tilbyder undervisning til elever fra 0.-7.klasse.                   Derudover har vi en velfungerende SFO til børn fra 0.-3.klasse

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil komme på besøg på skolen eller i Børnehuset.

Hvorfor skal du vælge Arrild Privatskole:

Arrild Privatskole er en skole, der styrker mere end kun de boglige færdigheder. Her er der plads og tid til det enkelte barn.

Første skoledag starter med rundstykker og samlet hygge i fællesrummet. Traditioner som morgensang, temadage, motionsdag, musical med mere er en naturlig del af skoleforløbet.

Vi tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til og med 7. klasse.

Undervisningen i basisfagene sker i forholdsvis små klasser og der samlæses på tværs af årgangene

Der tilstræbes højt fagligt niveau for den enkelte elev i såvel almene som praktiske fag via nye undervisningsmaterialer og IT i undervisningen.

Eleverne modtager engelsk og tysk fra 0. klasse.

Mandag morgen starter med en frisk gang powerwalk. I vil kunne møde alle skolens elever i deres synlige gule veste.

3 dage om ugen starter dagen med læsebånd, hvor alle elever øver deres læsefærdigheder.

Implementeret bevægelse i undervisningen i form af "aktiv time"

Det tilstræbes at give eleverne kendskab til verden omkring os og til andre kulturer.

Fælles lejrskole hvert år.

Forældreengagement og forældreindflydelse.

Lektiecafe - for alle elever. Hos os har eleverne lektier for hjemme.

Hvorfor vælge Børnehuset:

Madordning med sund og varieret kost der laves i børnehusets køkken.

Sprogvurderinger.

Motorisk udvikling af det enkelte barn hvor Arrild Privatskoles gymnastiksal ofte benyttes.

Nærområdets natur omkring børnehuset anvendes til leg og læring.

Tætte bånd mellem Børnehus og skole.

Ingen sommerferielukning.

Forældreengagement og forældreindflydelse.